ONZE PROJECTEN
TER INSPIRATIE OF REFERENTIE

Bekijk hier de door ons gerealiseerde projecten.

Ieder project met een eigen identiteit en uitstraling.

Wij zijn trots op de projecten die wij hebben mogen realiseren voor onze opdrachtgevers in binnen- en buitenland. Laat je inspireren door onze standbouw, evenementen bouw, interieurbouw opdrachten welke wij reeds gerealiseerd hebben. Heeft u vragen? Of wilt u meer informatie? Neem dan snel contact op met één van onze medewerkers!
Selection
  • All
  • Standbouw
  • Decor- & Evenementenbouw
  • Brand Experiences
  • Interieurbouw

Voor de tijdelijke expositie ‘Andy Warhol’ in de Beurs van Berlage ontwikkelde DCRT een Pop-Up Museumshop. In de shop produceerden wij op maat gemaakt meubilair.

Voor Oma Bobs ontwikkelend en produceerden wij een mooie kopstand met een echte Amsterdamse uitstraling. De stand is een echte eyecatcher tijdens de Horecava in Amsterdam.

Tijdens de ISE mochten wij in samenwerking met PC exhibitions de hoekstand van Avcit realiseren. Een mooi opdracht met veel technologie verwerkt in de stand.

Voor zakelijk telecomprovider Yes Telelcom realiseerde DCRT een informele hoekstand ten behoeve van de Telecom dagen in Houten.

De versplatform beurs wordt door DCRT geheel gerealiseerd. Van maatwerk standbouw tot de terrassen waar bezoekers kunnen netwerken op formele en informele manier.

Tijdens het VNG congres is Leeuwendaal een van de opvallende beursvloer deelnemers. Met een compacte tussenstand en creatief beursconcept weten ze veel stopping power te genereren.

In Hamburg verzorgde ons team een brand experience voor Jacob Douwe Egberts, tijdens het jaarlijkse internationale sales event.

Voor Oma Bobs ontwikkelend en produceerden wij een mooie kopstand met een echte Amsterdamse uitstraling. De stand is een echte eyecatcher tijdens de Horecava in Amsterdam.

Het Moco Museum in Amsterdam gaf ons de unieke opdracht om een Liechtenstein stijl kamer op maat te produceren om bezoekers ‘in een kunstwerk’ van Liechtenstein te laten staan.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer informatie?

Vul het formulier in, dan nemen wij spoedig mogelijk contact met u op!