VERDIEPINGSTAND
Standbouw met een extra etage

Met een verdiepingsstand vergroot u uw expositieruimte.

Een verdiepingsstand is een beursstand met een extra etage, op deze manier beschikt u over meer ruimte op dezelfde aantal vierkante meters

DCRT produceert ook: tussenstandkopstandshoekstands en eilandstands.

Luxe uitstraling en meer ruimte.

Door te kiezen voor een verdiepingsstand of etagestand vergroot je het aantal m2 van je beursstand, zonder daarvoor een grotere oppervlakte af te nemen bij de beursorganisatie.
Een verdiepingsstand zorgt niet alleen voor meer ruimte, maar geeft de stand ook een exclusieve en grootse uitstraling. Daarnaast biedt de extra etage in een verdienpingsstand de mogelijkheid om een aparte ruimte in te richten, bijvoorbeeld voor exclusieve producten, een lounge of een presentatieruimte.

Hoe pakken wij het aan?

Als specialist op het gebied van het maken van verdiepingstands pakken het proces volledig voor up. Wij denken volledig met u mee vanaf onze eerste ontmoeten tot en met oplevering van uw beursstand. Na afloop evalueren wij het proces en stellen we bij waar mogelijk nodig. Samen gaan we aan de slag en formulieren wij uw ideeën en wensen in een beursstand met veel stopping-power.  We denken ook na over de customer journey van de bezoekers op de stand. Wij maken eerst een schets en werken dit ontwerp verder uit in foto realistische render en/ of virtual reality beleving van uw stand.  Wij brengen uw beursstand zo tot leven en krijgt u een zeer accurate indruk van uw toekomstige verdiepingstand. De stand kan na afloop door ons worden opgeslagen om bij een volgende beurs weer gebruikt kan worden. Heeft u materialen die u mee wilt nemen of nodig zijn tijdens de beurs? He transport hiervan kunnen wij verzorgen. U kunt zich dan volledig focussen op het trainen en enthousiast maken van uw standbemanning. 

Laat ons u terugbellen

Heeft u advies nodig of enkele vragen? Laat hier uw telefoonnummer achter. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Of neem direct
telefonisch
contact op!

0
Jaren ervaring
0
Creatieve ideeën
0
Opdrachtgevers
0
Professioneel team

Laat ons u terugbellen

Heeft u advies nodig of enkele vragen? Laat hier uw telefoonnummer achter. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.