ONZE WERKWIJZE
Heldere communicatie | Intensieve samenwerking

Met ons duidelijke aanpak pakken we het project stap voor stap aan.

Standbouw gaat over zoveel meer dan alleen maar standbouw. Het gaat om het creëren van van een merkbeleving op basis van een bepaalde cultuur, interactie en data. Al deze informatie gieten we in een uniek beursconcept. Zo bouwen we jouw ultieme hotspot waar mensen samen komen en het verhaal van jouw organisatie ervaren.

Inventarisatie en doelstelling

De eerste stap is een helder beeld krijgen bij uw organisatie, de doelstellingen voor de beursdeelname en de bezoekers. Ook brainstormen we graag over een manier om op te vallen. Beursdeelnemers doen allen hun uiterste best om op te vallen, dat betekent dat u moet uitblinken! Aan de hand van deze informatie werken onze creatieve conceptontwikkelaars is samenwerking met de standbouwers een concept uit. Zij hebben in dit deel van het traject direct intensief contact om zowel in concept als constructie het hoogst haalbare te bereiken.

Visualisatie in 3D en/ of VRay

Alvast een blik werpen in de beursstand, terwijl deze nog gebouwd moet worden? Dat kan dankzij de visualisatie in 3D of VRay. Een levensechte tekening maakt het mogelijk de stand te bezoeken en vanuit alle hoeken te bekijken. Dit is de beste impressie van het uiteindelijke resultaat dat we kunnen geven. Aan de hand van uw feedback werken we naar een definitief design toe.

Plannen & organiseren

We houden gedurende het gehele traject regelmatig contact. In de weken voor de beursdeelname zijn er vaak nog last-minute wensen. Hierop proberen wij te anticiperen door enkele weken voorafgaand aan de beurs alle details nogmaals te bespreken. Daarnaast hebben wij graag contact met de beursorganisatie, zodat alle benodigde faciliteiten aanwezig zijn.

Productie in de werkplaats

DCRT Expo is een professionele standbouwer, waarbij alle onderdelen in de eigen werkplaats om maat worden gebouwd. Omdat wij met hout bouwen kunnen wij stands in alle mogelijke vormen, afmetingen en kleuren voor u produceren.

Er zijn verschillende manieren om op een duurzame wijze te produceren. Denk hierbij aan modulaire standbouw, het hergebruiken van materialen of kiezen voor verf met erkende keurmerken.

Realisatie op locatie

Wij nemen de zorg voor de standbouw geheel uit handen. Op locatie bouwen we de stand geheel naar wens op. Service is voor ons erg belangrijk. We vertrekken pas wanneer u heeft bevestigd dat alles naar volle tevredenheid is opgeleverd. Na afloop van de beurs draagt ons team zorg voor de afbouw en eventueel opslag.  

Evaluatie

Binnen DCRT Expo zoeken wij naar langdurige samenwerkingen. Wij zijn een partner op gebied van beursdeelname, evenementenbouw en brand experiences. Een evaluatie is daarom een essentieel onderdeel van onze samenwerking. We zijn altijd benieuwd hoe we onze producten en services kunnen verbeteren  en zien onze opdrachtgevers graag terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer informatie?

Vul het formulier in, dan nemen wij spoedig mogelijk contact met u op!