EILANDSTAND
Vier open zijdes en veel 'stopping power'

De eilandstand is vaak groter en heeft een open karakter.

Een eilandstand is een beursstand met vier open zijdes.

DCRT produceert ook: tussenstand, kopstands, hoekstands en verdiepingstands

Goed bereikbaar en alle zijden open.

Alle zijdes van een eilandstand grenzen aan het gangpad, waardoor de beursstand van alle kanten bereikbaar is voor beursbezoekers.
Vanwege de grote exposure op de beurs is een eilandstand vaak een gewilde optie voor exposanten. Echter brengt de openheid van dit type beursstand ook design technische uitdagingen met zich mee. Er moet bijvoorbeeld goed worden nagedacht over de locatie van de balie, de berging en communicatiemiddelen als het logo, schermen, banners en doeken.

De werkwijze in het kort.

Als specialist op het gebied van het maken eilandstands pakken het proces volledig voor up. Wij denken volledig met u mee vanaf onze eerste ontmoeten tot en met oplevering van uw beursstand. Na afloop evalueren wij het proces en stellen we bij waar mogelijk nodig. Samen gaan we aan de slag en formulieren wij uw ideeën en wensen in een beursstand met veel stopping-power.  We denken ook na over de customer journey van de bezoekers op de stand. Wij maken eerst een schets en werken dit ontwerp verder uit in foto realistische render en/ of virtual reality beleving van uw stand.  Wij brengen uw beursstand zo tot leven en krijgt u een zeer accurate indruk van uw toekomstige eilandstand. De stand kan na afloop door ons worden opgeslagen om bij een volgende beurs weer gebruikt kan worden. Heeft u materialen die u mee wilt nemen of nodig zijn tijdens de beurs? He transport hiervan kunnen wij verzorgen. U kunt zich dan volledig focussen op het trainen en enthousiast maken van uw standbemanning. 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer informatie?

Vul het formulier in, dan nemen wij spoedig mogelijk contact met u op!

0
Jaren ervaring
0
Creatieve ideeën
0
Opdrachtgevers
0
Professioneel team