DUURZAME STANDBOUW
Maatschappelijk verantwoord produceren

Duurzame standbouw met het oog voor detail en milieu.

Wij streven ernaar om zo duurzaam mogelijk uw stand of project te produceren. Er wordt actief beleid gevoerd om het afval tijdens het productieproces te verminderen. Wij kijken hoe materialen hergebruikt kunnen worden. Daarnaast bieden onze opdrachtgevers op het gebied van interieurbouw, standbouw, brand-experience of evenementen bouw de mogelijkheid om een project geheel duurzaam te produceren. Ons team zoekt altijd naar de meest efficiënte manier om te gaan met  inkoop, verbruik van energie en brandstoffen. Met een eigen meubelverhuur shop heeft u bovendien inkoopvoordeel omdat u alles bij één bedrijf afneemt.

Circulaire standbouwers

Vindt u het bewust omgaan met materialen net zo belangrijk als wij? Eén van de mogelijkheden die wij bieden is circulaire standbouw. Dit houdt in dat de stand, wanneer deze niet (geheel) wordt hergebruikt, wordt gerecycled. Alle onderdelen worden zorgvuldig gedemonteerd en gesorteerd, om vervolgens een tweede leven te krijgen. Hiermee voorkomen we dat materiaal onnodig wordt weggegooid en verbrand. En uw nieuwe beursstand? Die heeft uiteraard de hoge standaard in kwaliteit en het unieke design dat u van ons gewend bent.

Materiaalkeuze bij standbouw

Op de markt komen steeds meer mogelijkheden om duurzame materialen te gebruiken om uw project mee te produceren. Wanneer wij producten schilderen en/ of lakken kan er gekozen worden voor verf met een EU Eco label. Wanneer uw stand met houtbouw gemaakt zal worden werken wij uitsluitend met FCS en PEFC certificering. Uw branding en overige drukwerk uitingen kunnen wij verzorgen in PVC vrij materiaal. Qua standmeubilair kan er gebruik worden gemaakt van onze eigen meubelverhuur collecties.

Hergebruik beursstand

Wanneer u met uw bedrijf aan meerdere beurzen deelneemt kunt u kiezen om samen met ons een modulair concept te ontwikkelen. Uw stand kan in meerdere variaties worden geplaatst. Hetzelfde concept krijgt een nieuwe look!

Uw stand heeft een uniforme uitstraling, de onderdelen worden meerdere malen gebruikt en de investering in tijd en kosten is relatief lager. Wanneer de modulaire stand uiteindelijk is afgeschreven kijken wij altijd welke materialen er schoongemaakt kunnen worden om later te hergebruiken.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer informatie?

Vul het formulier in, dan nemen wij spoedig mogelijk contact met u op!

0
Jaren ervaring
0
Creatieve ideeën
0
Opdrachtgevers
0
Professioneel team