STANDBOUW
Van ontwerp tot uitvoering
PROFESSIONEEL & CREATIEF
maatwerk beursconcepten
VAN A-Z VERZORGD
in binnen- en buitenland

Professionele & creatieve standbouw

DCRT Expo helpt bedrijven om een beursdeelname tot een succes te maken. Dankzij onze ruime ervaring in standontwerp en constructie verwerken wij uw wensen en doelstellingen naar een maatwerk standbouw concept. We verdiepen ons in uw merkwaarden, de huisstijl en doelstellingen voor de beursdeelname. Zo maken we een concept op maat dat geheel op uw wensen aansluit.   

Maatwerk standbouw concepten voor uw beursdeelname.

Hoe val ik op tussen andere beursdeelnemers? Dat is een vraag waar wij dagelijks antwoord op geven. De kunst is naast een functionele constructie ook een doordacht beursconcept te leveren. Onze creatieve conceptontwikkelaar werken nauw samen met onze constructeurs. Zij dagen elkaar uit zowel op gebied van merk, huisstijl, techniek en constructie het maximaal haalbare te bereiken.

Wij begeleiden en ondersteunen u op vele vlakken.

DCRT ontzorgt van A tot Z. Wij beiden een full-service dienstverlening in de standbouw, zodat u zich op andere zaken kunt richten. Onze services lopen van concept, ontwerp, productie, transport tot opslag. Ook weten we als geen ander hoe we de productie in goede banen kunnen leiden. We zijn bekend met 99% van de beurscomplexen en schakelen met de beursorganisator, zodat alle benodigde faciliteiten aanwezig zijn. Denk aan bijvoorbeeld internet, stroompunten, mogelijke hangpunten en een wateraansluiting.  

Duurzaamheid

Binnen DCRT vinden we het belangrijk verantwoordelijk om te gaan met mens en milieu. Dit uit zich op verschillende manieren in uw stand. Eén van de voordelen van bouwen met hout is niet alleen dat elke vorm mogelijk is, maar ook dat de materialen herbruikbaar zijn. Alle verlichting in de stands is LED. Omdat de standbouw maatwerk is kunt u er zelfs vooraf voor kiezen enkel te werken met duurzame materialen. Na afloop van de beurs slaan wij de beursstand graag voor u op om deze in dezelfde, of een hernieuwde versie later nogmaals te gebruiken.

Grensverleggende standbouw

Onze werkzaamheden vinden overal in Europa plaats. Er zijn zowel nationaal als internationaal weinig beursgebouwen waar wij nog nooit een voet in hebben gezet. Dit betekent ook dat wij bekend zijn met de reglementen die in alle beurscomplexen gelden. Dus neemt u binnenkort deel aan een beurs of evenement in binnen-of buitenland; wij staan als creatieve partner in standbouw voor u klaar!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer informatie?

Vul het formulier in, dan nemen wij spoedig mogelijk contact met u op!

0
Jaren ervaring
0
Creatieve ideeën
0
Opdrachtgevers
0
Professioneel team