De nieuwe veilige werkplek
Anderhalve meter afstand op kantoor

De werkplek in de anderhalve meter economie

Als projectinrichter en interieurbouwer voor de zakelijke industrie hebben wij ruime ervaring met het inrichten van uw kantoor. Door de corona crisis en lockdown voor vele bedrijven is er een geheel nieuwe economie ontstaan. Bedrijven moeten gaan nadenken hoe zij weer opengaan wanneer de kantoren en bedrijven stapsgewijs weer open mogen gaan. 

De nieuwe anderhalve meter economie zal ook gevolgen hebben voor de kantoren, bedrijfsrestaurants, kantoortuinen, receptieruimtes en wachtruimtes in ons land. 

Hoe ziet de anderhalve meter werkplek eruit?

In ons land wordt er veelal gewerkt in grote kantoortuinen waar we met veel medewerkers tegelijkertijd in werken. Momenteel werken veel mensen thuis, maar wanneer de maatregelen worden versoepeld zal de huidige werkplek er anders zijn. Ons team adviseert u graag hoe u deze weer optimaal kunt inrichten. We maken een nieuwe indelingstekening van uw kantoor waarin een goede en veilige afstand tussen de medewerkers als uitgangspunt dient. We houden rekening met de routing in kantoor en maken dit visueel. De nieuwe indeling zal de basis vormen van uw nieuwe en veilige werkomgeving.

Aanpassingen aan huidige werkplekken

Op het moment dat er een nieuwe werkplek indeling is ontstaan – welke past in de anderhalve meter economie – geven wij advies op welke manieren uw werkplek aangepast kan worden. Denk hierbij aan routing op de grond, om de stromen van medewerkers en bezoekers veilig te houden. Maar ook (stijlvolle) plexiglas schermen tussen werkplekken, of modules om meer afstand te creëren tussen bureaus of werkeilanden. 

Balies in wacht en receptie ruimtes

Ontvangt u veel gasten of bezoekers binnen uw bedrijf? Voor de gezondheid van uw receptionisten en/ of hostessen kan ons team met enkele kleine ingrepen uw ontvangstbalie voorzien van een glazen pui of glazen opzetwand. Is dit in uw pand niet mogelijk kijken we graag naar de mogelijkheden om toch tot een passende oplossing te komen.

Bedrijfsrestaurants

Heeft u in uw kantoorpand een bedrijfsrestaurant? Wellicht heeft dit aanpassingen nodig om op een gezonde en veilige manier gebruik te kunnen maken van de faciliteiten. Wij gaan graag voor u aan de slag om u huidige indeling naar de nieuwe maatstaven aan te passen? Wellicht voldoet het plaatsen van minder stoelen aanpassing aan het meubilair of scheidingswanden tussen tafels. Wij produceren kwalitatieve en hoogwaardige meubels die aan de anderhalve meter maatstaven voldoen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Aanpassingen van uw werkplek nodig?

Vul het formulier in, dan nemen wij spoedig mogelijk contact met u op!

0
Jaren ervaring
0
Creatieve ideeën
0
Opdrachtgevers
0
Professioneel team