INTERIEURBOUW
stijlconcepten op maat

Interieurbouw met oog voor stijl, detail en kwaliteit.

DCRT Expo ontwikkelt sprekende stijlconcepten voor het interieur van uw kantoor, winkel of showroom. We bouwen interieur op maat in heel Nederland en kunnen gebruik maken van onze eigen meubellijnen. Zo creëren we de passende look & feel voor uw bedrijf en laten we zien dat aan externe interieurbouw niet altijd een hoog prijskaartje hangt. U bent van harte welkom voor een creatieve brainstorm om de mogelijkheden te ontdekken.

Interieur als visitekaartje

Een interieur is meer dan een ontvangstruimte of stellage om producten te exposeren. Het draagt bij aan de algehele ervaring met uw organisatie en merk. Een passend interieur zorgt op kantoren voor een aangename werkervaring en het vergroot de verbondenheid met de organisatie. In steeds meer organisaties wordt een sterk beleid gevoerd als het gaat om ‘internal branding’.

In showrooms, ontvangstruimtes en winkels is een passend interieur de manier om gasten uw merk te laten ervaren. Denk aan winkels of bedrijven die met het interieur indruk op u hebben gemaakt. Grote kans dat hier een doordacht concept aan ten grondslag ligt.

Hoe gaan wij te werk

Op basis van uw informatie en wensen gaan we een passend concept ontwikkelen. Hierbij houden we rekening met allerlei factoren, waaronder: huisstijl, technologische wensen zoals multimedia en een lichtplan en alle benodigde faciliteiten. Bij complexe opdrachten is het zelfs mogelijk een levensechte 3D tekening te ontwikkelen, waardoor u al een virtuele wandeling kunt maken door het interieur. We werken altijd nauw samen met onze opdrachtgevers en leveren pas op wanneer u echt tevreden bent. Onze opdrachtgevers kiezen voor ons om de volgende redenen:

  • Expertise in het vertalen van concept naar realisatie
  • Design voor ieder budget, dankzij gebruik van onze eigen meubellijnen
  • Mogelijkheid te kiezen voor duurzame bouw
  • Creativiteit en innovatieve oplossingen

U bent welkom bij DCRT expo voor al uw interieurbouw. Van stijlvolle ontvangstbalie, sprekende showroom tot de complete rebranding van uw kantoor.

0
Jaren ervaring
0
Creatieve ideeën
0
Opdrachtgevers
0
Professioneel team

Laat ons u terugbellen

Heeft u advies nodig of enkele vragen? Laat hier uw telefoonnummer achter. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Of neem direct
telefonisch
contact op!

Laat ons u terugbellen

Heeft u advies nodig of enkele vragen? Laat hier uw telefoonnummer achter. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.