EVENEMENTEN BOUW
creatief & eigentijds

DCRT is uw one-stop-shop partner voor bouw & styling

 

Veel evenementenlocaties zijn  als een creatief canvas: het zijn karaktervolle open ruimtes waar een evenement op maat wordt gebouwd. Ons team is zeer ervaren in het bouwen van de complete inrichting in bijvoorbeeld industriële locaties, het bouwen van VIP-ruimtes bij outdoor festivals en het ontwikkelen van pop-up locaties. Daarnaast verzorgen wij ook de gehele inrichting. Voor zowel bouw als styling vindt u in ons een creatieve en professionele partner.

Evenementen- of decorbouw

DCRT heeft in-house alle disciplines die u nodig heeft voor een succesvol evenement: DCRT Expo, DCRT Event Decoration & Styling en DCRT Evenementen verhuur. Dit houdt in dat onze professionals in staat zijn de zorg van concept tot vloerplan en van bouw tot styling compleet uit handen te nemen. De voordelen hiervan zijn:

  • Eén aanspreekpunt voor bouw, styling en inrichting
  • Nauwkeurige coördinatie van logistiek
  • Nette prijs-kwaliteitverhouding
  • Ruime ervaring in evenementenbranche
  • Wij zijn bekend met zeer veel locaties en bruisen van de ideeën

De door ons gerealiseerde projecten.

De collega’s van DCRT zijn al jaren werkzaam in de evenementenbranche en kijken met trots terug op talloze projecten. In de zomerperiode zijn wij actief bij onder andere outdoor festivals met VIP-decks, foodtruck festivals en sport evenementen. In de winterperiode hebben we menig (industriële) loods omgetoverd tot inspirerende locatie voor productpresentaties, congressen en personeelsfeesten.

Hoe gaan wij bij evenementenbouw of decorbouw te werk?

Als specialist en producent op het gebied van inrichting en aankleding van de meest uiteenlopende evenementen zijn wij de partner om te werken. Wij denken volledig met u mee vanaf onze eerste ontmoeting tot en met oplevering van uw evenementen of decorstuk. Na afloop evalueren wij het proces en stellen we deze bij waar nodig. Samen gaan we aan de slag en formulieren wij uw ideeën en wensen in een bijzonder en opvallend decor of aankleding concept. We denken ook na over de beleving van de bezoekers van het evenement. Ons creatieve team maakt eerst een schets, dit ontwerp werken wij verder uit in foto realistische render en/ of virtual reality beleving van uw project.  Zo kunnen wij U project al vooraf tot ‘leven wekken’. Tevens zorgt dit voor mogelijkheden om het project tot in de puntjes voor te bereiden alvorens wij tot productie over gaan.

0
Creatieve ideeën
0
Professioneel team
0
Jaren ervaring
0
Opdrachtgevers

Laat ons u terugbellen

Heeft u advies nodig of enkele vragen? Laat hier uw telefoonnummer achter. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Of neem direct
telefonisch
contact op!

Laat ons u terugbellen

Heeft u advies nodig of enkele vragen? Laat hier uw telefoonnummer achter. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.