BRAND EXPERIENCE
LAAT UW MERK ERVAREN
STAP EEN WERELD IN
PRIKKEL DE ZINTUIGEN

Brand experience, vergroot de beleving van een merk of product.

Compleet ondergedompeld worden in de wereld van een merk. Een omgeving die alle zintuigen prikkelt en marketingwoorden vertaalt naar een echte ervaring. Binnen DCRT hebben we expertise op gebied van standbouw, brand strategie en decoratie. Door deze disciplines te combineren creëren we een brand experience voor uw klanten en/of medewerkers.

Een blijvende herinnering

Alle medewerkers zijn ambassadeur van het merk. Extern winnen is intern beginnen. Connecties maken door ervaring. Het zijn bekende uitspraken die het belang van merk en de verbinding ermee aangeven. Wij maken van uw merk een belevenis. Dit doen we door de elementen die verantwoordelijk zijn voor het creëren van een blijvende herinnering toe te passen. “Tell me… show me… involve me”. We ontwerpen en bouwen een omgeving waarin klanten of medewerkers letterlijk een stap zetten in de wereld van uw organisatie.

Uw identiteit visualiseren

Een brand experience is misschien wel de ultieme marketing tool. Geen enkel middel maakt zoveel indruk als een ruimte waarin de identiteit van uw merk ervaren wordt. Dat vraagt ook om een zorgvuldige voorbereiding en aanpak. Ons team heeft een ruime ervaring in het “merk denken”. Zij weten zorgvuldig een vertaalslag te maken van merk, concept, tastbare ruimte tot complete brand experience.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer informatie?

Vul het formulier in, dan nemen wij spoedig mogelijk contact met u op!

0
Jaren ervaring
0
Creatieve ideeën
0
Opdrachtgevers
0
Professioneel team